Meny Stäng

Etikett: webbutiker

Maraca och Nano är äntligen på väg

Jag hade sånt begär att jag inte kunde låta bli – nu väntar jag på en ipod och ett par hörlurar.

Den nya iPod Nano 6 är het (okej!) och hörlurarna Maraca från WeSc är så sjukt jävla snygga att jag dör.

iPod 6 & WeSc Maraca Cadmium Yellow

Jag har beställt hela kittet i matchande färg (min färg) och äntligen är skiten på väg.

Grejen är att jag lade en order på en iPod Nano 6 i oktober förra året, hos Inwarehouse, jag väntade och väntade. Nya ”preliminära leveransdatum” följde varandra på löpande band utan att något hände. Till slut för en vecka sedan tröttnade jag och bad Inwarehouse makulera ordern, de är så jävla kassa på Inwarehouse.

Då jag trodde att den typ var restnoterad hos Apple provade jag att beställa från Apple Store. Mhm, de kunde skicka den samma dag (ytterligare ett bevis på hur jävla kassa Inwarehouse är). Så nu får jag den senast den 14e men förmodligen imorn, yes!

Tillbaka till hörlurarna, WeSc Maraca. Jag vill ha dem i ”Cadmium Yellow” (orange) men de fanns inte att köpa i någon svensk webbutik, den färgen har förmodligen inte släppts på den Svenska marknaden. Efter lite googlande bland utländska webbshoppar, då de flesta hade sålt slut på just den färgen, hittade jag dem i New York, tack!

Idag fick jag meddelande från UPS att de är på väg, det kostade mig dock 272 kronor extra för någon jävla tull skatt. Förhoppningsvis är det värt pengarna då jag lär vara en av kanske 10 personer i hela Sverige som har ett par WeSc Maraca Cadmium Yellow.

Bara hörlurarna kostade 800 kronor, om du undrade, men de är så sjukt jävla snygga att det är värt varenda krona.

Så håll tyst, app, schh!

Billiga glasögon på nätet

Mina glasögonbågar börjar falla isär.

Jag har somnat med mina glasögon på ett flertal gånger vilket har resulterat i att de börjar tappa formen och vill inte sitta som de ska längre. Det är nog ändå dags att kolla synen igen och byta glasögon. Jag kollade runt på nätet lite efter billiga ställen att köpa glasögon. Då hittade jag OptikButiken.se som har overkligt billiga glasögon. Bågar från 395 kr inklusive glas med slipning i styrkorna Sfär +6 tom. -8. Max Cylinder 4, där passar min styrka in, kanon!

Ska man bedömma webbplatsen lite (eftersom jag ändå jobbar som web AD) så tycker jag det är en mycket bra sajt. Tydlig navigering, lätt att hitta och snabb information med möjlighet att klicka djupare om man vill ha ytterligare information. Utbudet av bågar är också bra, allt från tunna neutrala metallbågar till lite mer ”vågade” plastbågar, me like.

OptikButiken.se erbjuder hemlåning av bågar utan att det kostar något så man kan prova bågarna innan man köper, superbra tjänst. Jag hittade ett par intressanta bågar som jag ska låna hem. Vad säger du om dessa?

Hento, ser kanske lite väl feta ut på bild men jag vill se hur de ser ut på. Pris 595 kr.

Glasogonbåge: Hento Black

Leif (underbart namn by the way), retro-stuk och supertrendiga enligt mig, får se hur de ser ut på. Pris 395 kr.

Glasögonbåge: Leif Silver

Jag återkommer med bilder då jag har bågarna på när jag fått hem dem om ett par dagar.

Smidiga och säkra betalningar på nätet

Jag är en sådan person som inte tycker om att hantera kontanter. Jag kommer inte ihåg senast jag höll en riktig sedel i handen.

Dessutom handlar jag mycket på nätet och använder kortet varje gång jag handlar i butik. Att kunna föra över pengar på ett säkert sätt mellan bankkonto och webben är viktigt för mig.

En tjänst jag använder ganska mycket är Payson. Det är jäkligt smidigt både när du ska betala auktioner på till exempel på tradera och skicka pengar online till säljaren. Många webbutiker erbjuder Payson-betalning, känns både smidigt och säkert. Det är asgutt att bara göra en säker kortbetalning hos Payson. Du slipper krångliga registreringar och behöver inte oroa dig att pengarna försvinner någonstans på vägen.

Jag har även använt Payson när kunder har behövt att ta betalt för medlemstjänster eller enstaka produkter på en webbplats.

Idag köpte jag några tröjor och ett par skor i en webbutik, vad betalade jag med? Payson så klart.

En skön grej är att du kan sätta in pengar på ditt Payson-konto och ha dem lättillgängliga när du ska handla något på nätet. Du kan till och med sätta en budget för månaden om du använder Payson, smart som fan! Jag ger Payson’s betalsystem 5 gafflar av 5 möjliga.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar