Meny Stäng

Etikett: Xbox 360

Jakten på det förbannade spelet

Det blev jävligt roligt idag när jag skulle köpa ett spel som ett par polare hittat billigt och spelar online. Det är NHL 13 jag snackar om och priset på GameStop skulle vara 199 kr, så jag begav mig dit och hittade det för 129 kr (OBS Det var sista NHL 13 de hade). Det var begagnat men skulle vara nyslipat så va fan, tänkte jag.

NHL 13 Xbox360

Jag kom hem, petade in spelet i min Xbox 360 och skulle starta en match när felmeddelandet dök upp; ”The disc is unreadable”. Jaha, tänkte jag och tog ut det, torkade med en fiberduk och försökte igen. MEN…samma felmeddelande igen.

Då cyklade jag tillbaka till GameStop för att lämna tillbaka det men precis när jag kom fram till butiken slog det mig att jag glömt kvittot hemma. Jag gick in och frågade om det var okej ändå, men nej. ÅÅÅH!

Fuck it! , tänkte jag och cyklade hem igen (så jävla spelsugen), men tänkte att jag orkar inte cykla tillbaka igen. Väl hemma insåg jag att jag hade gott om tid för att genomföra min plan. Det vill säga; cykla hem och hämta kvittot, cykla tillbaka och lämna tillbaka spelet och cykla in till Game-butiken i stan som har 30% rabatt på alla spel just nu (ett litet tips). Sagt och gjort och framme vid Game, gick in, hittade spelet, gick till kassan och frågade om 30%-erbjudandet gäller begagnade spel också.

– Japp, det gör det men det här är nytt, sa killen i butiken.

– Okej, vad blir priset för det då? , frågade jag (Det stog 299 på prislappen)

– 207 kr och 179 för ett begagnat.

– Ah, ett nytt är alltid bättre, sa jag.

– Har du Game-kort, frågade killen.

– Japp, svarade jag och langade fram kortet.

– Du har ju 40 kr på kortet, vill du använda dem.

– Javisst, det är väl lika bra!

Så efter mycket slit och flera kilometer på cykeln sparade jag ändå en bra slant och fick NHL 13 för 169 kr. Fan så mycket bättre än jag väntat mig från början, det var värt ansträngningen och all svett som rann.

Game On!

Call of Duty: Modern Warfare 3 – Weapon Progression Behind the Scenes

Det här verkar fantastiskt. Call of Duty: Modern Warfare 3.

Jag längtar till 8 November!

Min födelsedagspresent – Kinect

Idag köpte jag en present till mig själv för pengarna jag fick när jag fyllde år, 30 var det visst…skit!

Microsoft Kinect, min födelsedagspresent!

Jag har länge suktat efter ett Kinect, eller heter det EN Kinect, skit samma…jag köpte Kinect idag!

Min födelsedagspresent, Microsoft Kinect till Xbox 360

Det är bra för jag behöver ju röra lite på mig för att bli av med överflödig kroppsmassa. Det börjar faktiskt gå åt rätt håll nu, idag vägde jag in mig på 93,3 kg vilket är 0,7 kg minus sedan jag började. Tjohoo!

Slim-gläns och datortrubbel

Min stationära dator pajade ju för ett tag sedan och jag har nu fått ett kostnadsförslag på skiten. Det var tydligen grafikkortet som var bränt och för att byta ut detta ville verkstaden ha 2419 kr, jag tog det.

Helgens diskussionsämne är då om jag gjorde rätt eller inte. Vad tycker du? Jag har trots detta inte övergett mina planer på att köpa en iMac i höst. Vad jag ska med den andra datorn till då är oklart och gör ifrågasättandet av mitt nämnda val mer befogat.

Jag fick en fråga här om dagen om handkontrollerna till nya Xbox 360 Slim även de är blanksvarta, svaret är nej med vissa undantag. Vid närmare inspektion av den nya kontrollen såg jag att den har blanksvarta detaljer samt att ”X-knappen” är uppdaterad, även den är blank och skiner fint i silver.

Att jag jobbar med design kan väl ingen tro när mitt öga för sådana här detaljer är så exakt. Jag är som ni märker jävligt nöjd med min nya Xbox och dess utseende. Den matchar ju min tv, dvd och telefon så jävla bra, frågor på det?

Det roliga med det här inlägget är att jag fortsätter tjata om ”min splitter nya svarta glänsande Xbox 360 Slim”. Frågan du ställer dig är säkert när jag ska sluta – aldrig!

Papa got him self some new toys

Jag uppdaterade mitt ”Home Entertainment System” idag. Min Xbox 360 tappade ju livsgnistan för några veckor sedan och trots handdukstrick och annat så bestämde den sig för att kasta in handduken för gott.

Idag unnade jag mig själv en god stund…en tur i bilen till elektronikbutiken. Inköpet blev en splitter ny glänsande Xbox 360 Slim 250GB, se så fint det blev.

Ett gott skratt fick jag också åt några idioter som båda utan vidare titt på spec eller annat plockade varsitt Xbox 360 Slim 4GB. Jag garanterar att de ångrar sig snart eller så visste de precis vad de gjorde, det får vi aldrig veta, jag skrattade dock gott inombords stolt över att jag själv inte behöver snåla.

Noteras bör att jag köpte kablar för 800 kr också. En HDMI-kabel och en optisk, guldpläterat så klart, här snålar vi inte som sagt. Ska det vara så ska det vara och då ska det vara det bästa.

Xbox 360 är död. Länge leve Xbox 360

Jag har haft problem med min Xbox 360 senaste tiden. Det är något knas med grafikkortet eller nåt.

Jag har provat ”Handdukstricket” där man lindar in boxen i handdukar och låter den stå på tills den nästan börjar brinna.

Det funkade i 10 minuter första gången och ikväll kunde jag spela i kanske 4 minuter.

Nu är det klargjort; Jag ska köpa en ny Xbox 360 – Slim, 250GB HDD….

Sammanfattning av den sjätte juli

Idag har jag varit så obeskrivligt trött och seg. Jag vaknade till först efter eftermiddagsrasten och gjorde ett ryck och fick faktiskt till en fantastiskt bra design utan att jag själv var medveten om det. Det var en kollega som påpekade att jag träffat rätt som fan, tack C!

När jag kom hem bytte jag inte om som vanligt utan åkte och handlade lite mat. När jag kom hem försökte jag få igång mitt Xbox360 men lite knep jag läst på nätet.

Det hela slutade med det berömda ”Handdukstricket”. Jag lindade in hela boxen i handdukar och lät den stå på för att bli näst intill överhettad. Detta för att komponenter inuti ska smälta ihop. Nu står den på avkylning sen får vi se om den vill starta och visa bild som den ska.

Mhm, så är det och så blev det. Om ungefär 2,3 timmar somnar jag förhoppningsvis. Kanske till några avsnitt av ”The life and times of Tim”, så obeskrivligt bra serie. Har ni inte sett den, leta upp den och kolla nu med detsamma.

Peace out!

Tur att det kommer en ny Xbox 360 i höst

Då min Xbox 360 för ett par veckor sedan verkar ha givit upp hoppet om liv så passar nyheten om den nya Xbox 360 mig perfekt.

För ett par veckor sedan så slutade min Xbox 360 kommunicera med min tv, den ville inte skicka ut någon bildsignal. Efter flera försök att koppla om kablar, kolla anslutningar och oräkneliga omstarter verkar det som min Xbox 360 slutat leva. Visst, den går igång, startar och låter stabil men jag ser inte ett skit.

När Microsoft Xbox presenterade sina nyheter under E3-mässan blev jag ju inte direkt ledsen. Det kommer en ny version av Xbox 360 med så många mer möjligheter. Så vi säger väl kanske att min Xbox 360 är ”helt paj” och jag måste köpa en ny…eller vad säger du om det här?

Ny slimmad design

Den nya Xbox 360:n ser lika bra ut som den verkar med en djärv design och glänsande svart finish.

250 GB-hårddisk

Den stora hårddisken är perfekt för hämtning och lagring av spel, HD-filmer, speltillägg, musik med mera.

Dessutom

Inbyggt Wi-Fi
”Tyst som en viskning”

Källa: www.xbox.se

Men nya Kinect gör det ju inte saken sämre att uppdatera sitt spelsystem liksom, eller vad säger du om det här?

När jag startar min Xbox360 nästa gång och gör ett nytt försök att få det att fungera hoppas jag liksom åt båda hållen. Jag tror du fattar vad jag menar.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar