Meny Stäng

Etikett: YouTube

Sociala ytliga jävla skämt-media

Varför är sociala medier så jävla ytligt? Det är bara  fluffiga katter, glittriga bakelser och jollrande barn. Så fort man lägger upp något seriöst springer alla och gömmer sig.

De enda som reagerar är de som förstår (ni vet vilka ni är). De andra, som bevisligen är för fega för att stå för vad de tycker och som aldrig upplevt livets svåra mörka sidor, håller käft och vågar inte reagera. För fan, gör någonting! Gilla! Ogilla! Reagera! ”Sparka mig, stånga mig, bara du gör någonting!

Samma sak är det om man vill ställa en seriös fråga. Noll respons får man även om det bara gäller vilka proportioner med jord och sand i trädgårdslandet. Hallå, vad är det för fel med att hjälpa till lite. Då är man tvungen att gå med i massa grupper för att sedan bli spamad av alla andra som behöver hjälp. Ja, jag vet, det där sista går inte ihop, jag tycker självklart att allas frågor är lika viktiga, men det är grupper där okända människor hänger samt massa troll som bara vill provocera och därför vill jag ibland bara fråga mina vänner. Jag trodde länge att vänner på ex. Facebook ska likna vänner som i verkligheten och vänner hjälper varandra.

sociala-ytliga-javla-skamt-media-bl

Nu är inte jag personen som söker uppmärksamhet och bekräftelse så det är inte därför jag lägger upp hur jag mår eller ställer frågor. Däremot uppskattar jag tips, råd och stöd från min omgivning när jag själv inte reder ut saker.

Det skiter du uppenbarligen i så spendera din värdefulla tid på feelgood-bullshit, hundar som tvättar katter och folk som tar på sig peruk och skriker omotiverat på Youtube. Jag har slutat bry mig!

Snart gör jag fan som jag länge sagt; avslutar alla mina internetkonton, slänger min smartphone åt helvete och dammar av min Minicall.

Tack och hej, sociala ytliga jävla skämt-media!

Pass the dutchie

Ikväll blippar jag runt på ”Tuben” och kollar in och lyssnar på sköna reggaelåtar.

Hittade bland annat den här gamla godingen från 1982.

Internationella Parad-VS i Gymnastik med lek och idrott

Det här är fan sinnessjukt roligt. Videoklippet dök upp på jobbet under en diskussion vem Fritof Konkas är. Här har ni honom och kompani, varsågod!

Vlogga på riktigt

Jag har länge funderat på att börja videoblogga mer seriöst. Med det menar jag att jag ska släppa klipp på YouTube där jag snackar om olika saker. Mer ordnat, redigerat och klippt för att skapa så bra kvalité  som möjligt för dig som tittar. Tycker du att det är en bra idé? Skriv gärna en kommentar till det här inlägget.

PS. Titta gärna på senaste ”Live och direkt” där jag pratar lite mer om saken.

I don’t think that they’d understand

Jag har haft en låt på hjärnan hela kvällen men kunde bara en textrad; ”I don’t want the world to see me cause I don’t think that they’d understand”

Tack vare Google så hittade jag vilken låt det var via YouTube, en fantastisk kombination till att hitta låtar man bara kan fragment av.

Här är den, det får bli ”kvällens låt”

”Iris” – The Goo Goo Dolls

Vad hände igår?

Jag skulle bara ut och handla lite och så hamnade jag mitt i händelsernas centrum.

Så blev jag på något vis ”SegWay-Jeppe” med halva Kalmar…eller hela Östra Småland(?).

Det gick hett till igår i alla fall. Kolla igenom klippen i videobloggen (Bambuser) här till höger för att se vad som egentligen hände igår kväll.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar