Meny Stäng

Etikett: Zoo York

En (o)vanlig torsdag i Juli

Tog bussen till Borgholm idag vid lunchtid. Möttes av Mamma och Evita när jag gick från busshållplatsen mot mitt föräldrahem.

Drack kaffe, käka mackor och samtalade med far och mor. Ett par timmar senare strosandes på stan köpandes en tröja, smuttandes på ett glas pilsner.


Njöt av sommareftermiddagen i hamnen. Himlen var fylld av bomullstussar, solen slött dalandes mot sundet.


Kväll hos mina kära vänner N & L avslutades med öl i kylig Ölandsluft vid hamnkanten.


Nu somna sött i pojkrummet. Hög på lycka, hög på livet.

Imorgon jag inget tar för givet.

Dagens shoppingtur

Gårdagen var ju en besvikelse vad gäller shopping, det enda jag lyckades med var att bli svettig. Idag har jag shoppat som en galning däremot.

Jag hade ju satt upp ett mission att hitta minst två par nya byxor i Borgholm. Idag köpte jag tre par jeans.


(Klicka på bilderna för att se dem större)

1 x Zoo York Bronx (Borgholms Outlet, 449 kr)
1 x Zoo York Manhattan (Borgholms Outlet, 399 kr)
1 x Levi’s Engineered (SuperSale Borgholm, 399 kr)

Igår skrev jag ju även att jag hade hittat två par skor men att jag bara tänkt köpa ett par. Idag köpte jag två par skor, haha! Det blev inte de två som jag velade mellan igår och som fanns på bilden.  Det blev dock ena modellen från igår + den vita som skymtades i bakgrunden (kommer du ihåg?)


Zoo York Hester, White (Borgholms Outlet, 399 kr)

Zoo York Banks Bolt, Black (Borgholms Outlet, 449 kr* 399 kr)

Borgholms Outlet är för övrigt en superbutik. Det är inte första gången jag laddar med kläder därifrån.

De har hur mycket snygga märkeskläder som helst till nästan inga priser alls. Är du i Borgholm gör ett besök där, du kommer inte att ångra dig.

Öppet året runt har de också.

* Tack ”Stålle”, du e super!

Beslutsångest över skor

Idag åkte jag till Borgholm och direkt ner till centrum. Min tanke var att leta upp några snygga brallor. Jag hittade brallor men inte i rätt storlek. Eftersom rean är i fullgång och varenda liten butikjävel kör sina ”30% på reapriset” och ”Halva-halva-priset” då sommaren börjar lida mot sitt slut så var det ju så satans urplockat.

Dessutom hade jag klätt mig lite väl varmt i min luvtröja så jag svettades ju nästan ihjäl också. Till slut när jag kommit fram till vilken storlek jag skulle ha tag på hittade jag ju ett par tre brallor som var okej men orken var slut, jag pallade inte prova fler brallor. Jag ska tillbaka imorgon och se om de finns kvar.

Skor hittade jag däremot, två par men jag har bara tänkt mig köpa ett. Stod där i affären och velade, provade, tänkte, provade igen men kom inte fram till något. Båda är från Zoo York och är assnygga (tycker i alla fall jag), frågan är vilka som är sccchnyggast. Priset är ungefär samma även det, runt 400 spänn.

Vad tycker Du? Vilka ska jag köpa, modellen till vänster eller den till höger?

Kanske rent av den vita modell som råkade stå bakom på bilden, den är heller inte fel. Eller så köper jag båda i alla fall…eller ska jag låta tärningarna bestämma…

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar