blogg.jespernilsson.se

Vårblommor är en påminnelse från hoppet

2024-02-17 23:26 | Känslor

Jag och min äldsta dotter besökte idag mina föräldrar. De visste inte om att vi skulle komma så det går att säga att vi överraskade dem. Före besöket hade jag och dottern varit inne på den lokala ICA-butiken och köpt fyra stycken vaniljhjärtan.

När vi hade ätit 1-5 stycken mackor per persons plockade vi fram påsen med vanilhjärtanen. Alla tyckte att det var jättegott.

Senare när vi hade varit nere i den ”Stora lekparken”, vi kallade den så som barn, ville min mor visa att det kommit upp Snödroppar i deras trädgård. Då såg jag något annat som trängt upp ur gräsmattan – Vintergäck.

När vi gått runt till baksidan av huset så fick vi även de Snödroppar som min mor hade pratat om.

Då kände jag att det var hoppet som påminde om att det finns.

snödroppar